• Kultura

Zašto je Robi Vilijams odlučio da nastupi u Beogradu?

Koncert decenije! Muzička superzvezda i najtraženija svetska pop ikona Robi Vilijams stiže u Srbiju i održaće koncert 17. juna na Ušću.

Dugo se polemisalo da li će Robi Vilijams doći u Beograd, a kada smo dobili i zvaničnu potvrdu – euforija je mogla da počne!

Robi Vilijams stiže s trupom koja ima više od 100 članova. Pored benda i tehničkog osoblja, tu je i 6 telohranitelja.

Šta je presudilo da izabere baš Srbiju?

– Ako je Robi u nečemu presudio da dođe u Beograd, onda je to njegova lična želja da nastupi u gradovima u kojima do sada nije nastupao, a Beograd je jedna od tih evropskih metropola i destinacija u kojima do sada nije bio – izjavio je za Bulevar B92 Sagor Mašković, organizator koncerta.

Ipak, osim simpatija prema Beogradu uticalo je još nešto. Naime, Robi već godinama sluša o jednom od najpoznatijih festivala u Evropi, EXIT-u, posebno o njegovoj društvenoj pozadini, te je to bio jedan od razloga zašto je dodatno bio zainteresovan za Srbiju.

Izvor: http://bulevar.b92.net

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Pročitaj još