• Kultura

Veče vina, tanga i kabarea – 7. decembra u Niškom sinfonijskom orkestru

Sećate li se Al Paćina i njegove kultne scene tanga u ,,Mirisu žene”?

Pamtite li reči pesme ,,Mein Herr” i Lajzu Mineli sa crnim šeširom i zelenim noktima?

Da li Vam je teško da se odlučite između Leonarda Di Kaprija i Roberta Redforda u ulozi Velikog Getsbija?

Ako je Vaš odgovor na bar jedno od ovih pitanja DA, onda je “Veče vina, tanga i kabarea” događaj koji ne smete propustiti!

Za sve vas koji ste se smejali i plakali uz Moulin RougeChicagoAll That Jazz (film)CabaretTake the Lead i još mnoge, mnoge druge, Rotarakt i Rotari klub Niš zajedno sa SKC-om pripemaju jedinstveni spektakl od koga će vam zastati dah!

U četvrtak, 7. decembra, na sceni Niškog simfonijskog orkestra očekuje vas magični svet pokreta, zvuka, svetlosti, kostima, boja i snažnih emocija, koji će okrepiti sva vaša čula. Zavodljiva kombinacija plesa, glume i pesme u Vama će probuditi želju da se makar na trenutak vratite u čarobni Jazz Age i osetite duh tih čuvenih “roaring twenties”, dok će vas prvi taktovi numera Libertango, El Tango De RoxannePor una Cabeza odvesti u vreli Buenos Ajres i Vaš užitak učiniti potpunim. 

Za vaš nezaboravan doživljaj zaduženi su:

  • PK Swing Nis
  • sekstet Academics: Nikola Peković – harmonika, Igor Aleksić – violina, Aleksandar Jakovljević – violončelo, Nikola Cvetković – klavir, Stefan Šalarević – gitara, Djordje Hartl – kahon
  • Andrija Minčić – saksofon
  • Sara Abramović – klavir
  • DJ ONE DISCO FAN – Zoran Jovanović
  • Jovana Djordjevic
  • Miloš Unić

Neposredno pre početka programa okupljena publika imaće prilike da se pripremi i zagreje za koncert uz kuvano vino koje će se služiti po promotivnim cenama.

Ovaj koncert deo je tradicionalnog humanitarnog projekta, koji se pod sloganom ,,Davati je božanski, primati je ljudski” sprovodi poslednjih 7 godina u organizaciji  Rotarakt i Rotari kluba Niš u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom.

Glavni motiv ove značajne akcije jeste doprinos i pomoć lokalnim zajednicama kroz trajne donacije, prvenstveno usmerene ka poboljšanju kvaliteta uslova života mladih, njihovog obrazovanja, kulture i zdravlja; stoga će sav novac prikupljen tokom koncerta biti iskorišćen za opremanje i obnovu kabineta osnovnih škola u Nišu.

Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti u kafiću GNEZDO ili rezervacijom na broj: 064/61-44-660, mejlom: rotaractclubnis@gmail.com, kao i slanjem poruke putem FB stranice.
Cena ulaznice iznosi 400 RSD, a rezervacije će važiti 72 sata od trenutka rezervisanja.
Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne i na biletarnici Niškog simfonijskog orkestra.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Pročitaj još