Uželeli ste se filmskih klasika koje nemate priliku često da vidite? Dođite na “Film u sedam” #1

Nedostaje vam zvuk ton filmova? Uželeli ste se filmskih klasika koje nemate priliku često da vidite? Proveli bi ste nedelju u prijatnom okruženju, a ne znate gde? „FILM U SEDAM“ je pravo mesto za vas! U cilju podrške globalnom End Polio Now projektu za iskorenjivanje dečije paralize u svetu, Rotarakt klub „Niš Centar“ u periodu od 25.09. do 23.10.2016. godine organizuje četiri filmske večeri nedeljom u 19.00 časova na Letnjој pozornica u Tvrđavi. Na repertoaru biće izuzetni filmski klasici svetske kinematografije snimljeni u periodu posle 1942. godine.

Cena ulaza na program iznosi 150 dinara.

Prikupljena sredstva biće uplaćena na račun globalnog Polio Plus fonda i uvećana tri puta uz podršku fondacije Bila i Melinde Gejts.

——–
Od 1985. godine, kada je pokrenut Polio Plus program, bilo je više od 350.000 registrovanih slučajeva dečije paralize u 125 zemalja. Kao rezultat programa, broj polio slučajeva je danas smanjen za 99,9% i samo dve zemlje ostale su polio endemske – Avganistan i Pakistan.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još