Svadba u restoranu – prednosti koje treba imati u vidu

svadba-aranzman-stola

Moderne svadbe, bez obzira na broj gostiju, danas se mahom slave u restoranima. Da bi pronašli idealan restoran koji ispunjava sve Vaše kriterijume za proslavu savršene svadbe i novog poglavlja u životu koji predstoji i Vama i Vašoj drugoj polovini, neophodno je da krenete u potragu na vreme i sastavite spisak želja i zahteva.

Otkrivamo zašto proslava svadbe u restoranu čini poseban dan svečanim i nekoliko smernica za odabir idealnog restorana koje će Vam biti korisne.

PREDNOSTI PROSLAVE SVADBE U RESTORANU

Svadba u restoranu, uz dobru organizaciju, može biti veoma glamurozna, svečana i zabavna. Postoje restorani za veselje sa manjim ili većim brojem gostiju koji se mogu adaptirati prema Vašem ukusu i stvoriti idealno okruženje gde ćete se sa svim prisutnima opustiti i stvoriti trenutke za pamćenje. U restoranima neko drugi za Vas priprema i služi hranu koja je često raznovrsna i to po relativno povoljnim cenama.

IZVORI KOJI TOKOM POTRAGE ZA SAVRŠENIM RESTORANOM  MOGU BITI OD KORISTI

U potragu za restoranom krenite 6 meseci do čak godinu dana ranije jer su na dobrim mestima termini prepuni duži period unapred. Ako je neko od Vaše rodbine, prijatelja ili poznanika bio skoro na nekoj svadbi u restoranu zamolite da Vam ispriča utiske. Da li je osoblje željenog restorana profesionalno i ljubazno možete saznati i putem interneta tako što ćete pročitati online recenzije i komentare na društvenim mrežama.

Prelistajte zvaničnu prezentaciju restorana na World Wide Web-u i za tren oka ćete dobiti sve potrebne informacije što dodatno olakšava odabir. Komforno smešteni u svojoj fotelji na računaru, tabletu ili pametnom telefonu pročitajte šta posetioci misle o određenom ugostiteljskom objektu, pogledajte snimke svadbi organizovanih u pojedinim restoranima i postavite pitanja na društvenim platformama na koje ćete ubrzo dobiti odgovore.

ŠTA TREBA DA PITATE VLASNIKA UGOSTITELJSKOG OBJEKTA NA LICU MESTA?

Pogledajte da li je dovoljno raznovrstan izbor jela i pića. Obratite pažnju na raspored stolova i ukoliko smatrate da postoji bolja ideja za njihov razmeštaj pitajte vlasnika restorana da li je to izvodljivo. Proverite da li ima dovoljno mesta za bend i ples. Sigurno ćete se interesovati i da li restoran ima sopstvenu dekoraciju, što Vam može doneti dodatnu uštedu ako Vam ista odgovara i nećete morati da angažujete i dekoratera.

Na kraju, saznajte i cene i proverite da li rezervacija termina u svakom posećenom restoranu odgovara unapred definisanom budžetu. Ovde ne možete mnogo uštedeti jer postoje dobri razlozi zbog kojih cene rezervacija drastično variraju od objekta do objekta. Na vreme saznajte zašto je to tako, uporedite ponude i zajedno sa partnerom donesite pravu odluku.

VELIKI PLUS JE AKO RESTORAN IMA…

Obezbeđen parking za mladence i goste – Ovo je bitno ako dolazi veći broj ljudi. Ukoliko ugostiteljski objekat ima sopstveni parking sa video nadzorom, svi prisutni će biti oslobođeni dodatnih troškova, stresa oko pronalaska parking mesta i mogućih neprijatnosti.

Apartman za mladence – U slučaju da Vam je potrebno da se na trenutak povučete od gužve ili mesto da ostavite lične stvari, sjajno bi bilo da u sklopu restorana postoji apartman namenjen za to. Takav prostor možete ustupiti i gostima koji imaju male bebe ili decu tako da je korisno imati ga za korišćenje tokom proslave iako možda Vama neće biti toliko neophodan.

Sopstvenog profesionalnog fotografa – Ako paket ponude sadrži i fotografa koji je provereno dobar, zašto da ne iskoristite priliku i rešite sebe i potrage za osobom koja će dokumentovati uspomene sa veselja? Fotograf u sklopu restorana može biti itekako korisna i isplativa usluga.

Zanimljivo mesto za slikanje – Fotokabina, veliki ram za slikanje ili pozadina od veštačkog cveća u restoranu vrlo su korisni za fotografisanje sa gostima. Stvorite nezaboravne uspomene i usput se zabavite.