• Početna

Stevan Živković vs. Henry Bannert – tehnički nokaut (Video)

Veliko srce Stevana Živkovića donelo je pobedu našem popularnom Nišliji, koji je izdržao tešku prvu rundu, da bi u drugoj tehničkim nokautom savladao krupnijeg borca, koji je za razliku od Stevana odradio pune pripreme za ovaj meč. Veliki trijumf srpskog borca u FFC-u, koji je ovu borbu prihvatio tek pre dve nedelje, nakon povrede Mirana Fabjana.

U prvoj rundi Bannert je bio bolji i uverljiviji sve do završnice runde.

U drugu rundu Živković je ušao fantastično. Znajući da ima veliki bodovni hendikep nakon prva tri minuta, Živković je krenuo žestoko, koji je Bannerta naterao da promeni svoj pristup u izuzetno defenzivan. Nakon nešto više od minuta druge runde Bannert po prvi puta završava na podu.

Posle brojanja je nastavio i brzo došao do još jednog brojanja, nakon kojeg je Bannert ponovno nastavio, ali samo desetak sekundi, pošto ipak više nije pokazivao mogućnost obrane došlo je do prekida i sjajne pobede Živkovića.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još