Štek House raspisao konkurs za nove članove tima!

1

Treću godinu za redom  Štek House iz Niša  otvara vrata svim zainteresovanim mladim ljudima da postanu deo tima ove organizacije . Konkurs za nove članove je otvoren od 1. do 28.oktobra u ponoć.

Svi zainteresovani mladi ljudi koji žele da svoje ideje na temu društvenog aktivizma, kulture, zaštite životne sredine, edukacije vršnjaka i mnoge druge pretoče u delo ali i da nauče kako se to radi, mogu se prijaviti putem online platforme.

Sve informacije i odgovre na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a shtekhouse@gmail.com ili putem zvanične fb stranice Štek House-a.

Organizacija Štek House predstavlja multidisciplinarnu platformu čiji je cilj unapređenje života mladih, podrška u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaralačke i komercijalne aktivnosti. Bavi se organizovanjem izložbi, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa, čime doprinosi umrežavanju mladih iz Niša sa mladim ljudima iz drugih gradova  država u region i Evrope.

Napiši komentar

Unesi komentar!
Please enter your name here