Počinje nova sezona i upis članova u školi borenja „Trem“

Tradicionalno sa početkom školske godine i završetkom odmora škola borenja „Trem“ otvoriće vrata novim polaznicima ali i započeti novu sezonu treninga za stare članove od srede 5.septembra 2018.godine od 20:30h u sali osnovne škole Vožd Karađorđe.

Svi zainteresovani  mogu besplatno prisustvovati prvom času i upoznati se sa veštinama AIKIDA- japanske borilačke veštine ali takođe i informisati o celokupnom programu koji nudi škola borenja „Trem“ poput  TREM TRENING SISTEM – jedinstveni sistem psiho-fizičkog razvoja pojedinca i SISTEMA – ruska borilačka veština.

Škola borenja TREM је osnovana 2001. godine u Nišu, i počinje da živi kao Klub realnog aikidoa TREM. Daljim razvojem i sve većom željom njenog osnivača i vežbača za napredovanjem, klub prerasta u ŠKOLU BORENJA TREM.

Cilj škole je okupljanje dece, omladine i svih zainteresovanih za borilačke veštine, fizičku kulturu, druženje, razvijanju odgovornosti i razvoju telesnih i duhovnih sposobnosti.

Detaljnije informacije o upisu i radu kluba zainteresovani mogu naći na oficijelnom sajtu Škola borenja Trem.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Pročitaj još