Petak veče i beskraj emocija sa Markom Louisom

-

tekst : Nevena Jeremić foto: Bojan Stevanovic

Prošlo je dosta godina od kako se neka muzička zvezda iskreno zavolela pod ovim našim nebom. No, tu je on –  sa svoja 2 albuma, divljom energijom i 3. koncertom u Nišu, ovoga puta u Banovini. Muziku Marka Louisa poštuje određena publika, nazovimo ih pozitivcima, ljudima koji vole da plešu, romantici. Tako je koncert i krenuo, pesmom “Lose yourself” Marko je zadao ritam svojim najvernijim fanovima. Potom su usledile i numere “Pada noć”, “ I need you in my life”, i jedna od najvoljenijih pesama sa albuma Beskraj-“Raj za avanturiste”.

Markov opus ispunjen je velikim brojem saradnji sa vrsnim muzičarima pa je na oduševljenje mnogih izveo i numeru “Pašana”, uz veliki pozdrav Boži Vreći. Pesma “Kad je noć” je u Nišu sinoć izvedena 1. put a imali smo prilike da vidimo i ples, može se reći slobode – u Markovoj režiji.

 

Nišlije su imale priliku da uz Marka  i njegovu ekipu otplešu, možda i poslednji ples za ovu godinu u dvorištu naše Banovine. Bilo bi idilično čuti njegov sastav na nekoj većoj sceni, poput one na River bini Nišvila; neću vam reći da zamislite kako bi to bilo-spremite cipele za ples do tada!

Napiši komentar

Unesi komentar!
Please enter your name here