• Zdravlje

PET TIBETANACA: Ako svakog dana radite ove vežbe zaustavićete starenje (VIDEO)

„Pet tibetanaca” je zapravo pet jednostavnih vežbi koje svaki čovek može da izvede. Rade se ujutru, a za njihovo izvođenje vam je potrebno samo pet do deset minuta.

Ove vežbe stimulišu protok energije, uspostavljaju psihofizičku ravnotežu, poboljšavaju zdravlje i zaustavljaju proces starenja. Samo pet minuta dnevno dovešće vaše telo i duh u savršenu harmoniju.

Ove vežbe bile su strogo čuvana tajna tibetanskih monaha, a na Zapadu se saznalo za njih zahvaljujući Peteru Kelderu, kaoji je početkom pedesetih godina 20. veka objavio knjigu pod nazivom “Pet tibetanaca ili fontana mladosti”.

Vežbe Pet tibetanaca
Vežbe Pet tibetanaca

Vežbe su veoma jednostavne za izvođenje, a već nakon jedne do dve nedelje osetićete značajno poboljšanje psihofizičkog stanja. Na ovaj način možete otkloniti mnoge probleme od kojih pati savremeni čovek, kao što su nesanica, depresija, iscpljenost, bezvoljnost i bolovi u leđima, ramenima i vratu.

 

Izvor: Telegraf.rs

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još