• Početna
  • Lepota

Galerija preko 40 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj 1909. godine, i od tada je u modi. Više od jednog veka kasnije paž je i dalje jedna od najpoželjnijih frizura, bez obzira za koju vstu da se odlučiš. Da li je to dugačak paž, zvani Lob, talasasti do ramenima ili obrnuti i sa oštrim ivicama tvoj izbor će biti primećen, a tvoj izgled savršen.

Dok sam pisala tekst o tome kako izabrati najbolju paž/bob frizuru za tvoj oblik lica ili u zavisnosti od tvojih želja i potreba prikupila sam mnogo inspirativnih botografija i objedinila ih u ovoj galeriji.

Ako želiš da osvežiš svoj izged, i u potrazi si za novom frizurom paž/bob je odličan izbor. Nije bitno da li je tvoja kosa prava, kovrdžava, tanka ili gusta, za svki tip kose, kao i za svaki životni stil postoji odgovarajući predlog.

Podeli ove fotografije sa tvojom frizerkom ili drugaricom do čijeg mišljenja ti je stalo, da vidiš koji su njihovi favoriti i svakako, ako već nisi pročitala, pročitaj ove moje savete koje bi svako trebao da zna pre nego što izabere pravi paž za sebe.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još