Međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu

Na strelištu kod sela Malča, danas, i u toku sutrašnjeg dana, biće održano Međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu, level III.

Verifikacija će danas početi u 10.30 sati, a samo takmičenje trajaće od 11.30 do 18 sati. Sutradan verifikacija takmičara i ekipa počinje od 8 do 9, dok će se takmičenje održati od 9.30 do 15.45 sati, nakon čega će biti organizovana dodela priznanja.

Ovom prilikom, očekuje se oko 100 takmičara iz dvadesetak klubova širom Srbije, kao i dolazak velikog broja stranaca iz okolnih država.

Praktično streljaštvo je aktivan i dinamičan streljački sport, u kome se koriste posebni poligoni, a puca bojevom municijom u pokretu.

Takmičenje organizuje Safari klub iz Niša u suorganizaciji sa savezom za praktično streljaštvo Srbije i Svetskom konfederacijom za praktično streljaštvo, uz pokroviteljstvo grada Niša.

Foto: http://www.juznevesti.com

J. M.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još