• Moda

Jednostavni saveti kako da ti noge izgledaju duže

Sve mi volimo da nam noge budu dugačke i vitke. Zato imam za tebe jednostavne savete i trikove kako da ti silueta i noge izgledaju duže, a da pritom ne koristiš fotošop 😉

Pantalone za vizuelno duže noge

Prva preporuka je da nosiš dugačke pantalone koje prekrivaju obuću u celosti, skroz do poda.

Još bolja varijanta su duge pantalone sa visokim strukom, a najbolje  je ako uz ovakve pantalone nosiš visoke potpetice.

Treća varijanta ekstra dugih pantalona je kombinezon. Na taj način, cela silueta se vizuelno izdužuje.

Takođe, ako nosiš farmerke, neka budu sa visokim strukom i širim nogavicama. Neka pantalone uvek budu široke jer takav kroj izdužuje figuru, iako većina  misli suprotno – da to rade uski krojevi.

Pantalone u istoj boji kao obuća čine da noge izgledaju vizuelno duže.

Mini haljine, suknje ili šorts za vizuelno duže noge

Mini haljine takođe čine da noge izgledaju duže. Nije bitno kakav je kroj haljine, da li je uska, pripijena uz telo, ravnog ili širokog kroja, bitno je da je mini.

Mini šortc, u vidu kombinezona, takođe, dolazi u obzir.

Asimetrične suknje su pun pogodak.

Monohromatski stajling za vizuelno duže noge

Monohromatski izgled čini da naša figura izgleda mršavije i izduženije. Dakle, sve u jednoj boji – bluza, pantalone ili suknja i cipele. Bez sumnje, to je najbolji i najdramatičniji način da izdužimo našu figuru, a samim tim i noge.

Pruge za vizuelno duže noge

Vertikalne pruge su od najboljih načina da stvorimo iluziju da nam noge izgledaju duže nego što jesu. Posebno dobro izgledaju dugačke pantalone sa vertikalnim prugama.

Druga varijanta je duga suknja ili haljina sa vertikalnim prugama.

Treća opcija, prugasto odelo u muškom stilu.

Visok struk za vizuelno duže noge

Bluza ili majica uvek treba da je uvučena u suknju ili pantalone, nikako ne bi trebalo da je nosiš preko, ako želiš da ti noge izgledaju duže. Na taj način ističeš struk i odmah je figura izduženija. Još bolja varijanta je ako je struk na pantalonama ili suknji visok.

U svakom slučaju, visok struk je odlična opcija za izduživanje nogu.

Bež/nude obuća za vizuelno duže noge

Još jedan od najboljih načina da izdužiš noge je da nosiš obuću u bež, nude nijansi. Drugi razlog je što ne mora da vodiš računa o uklapanju boja.

Čizme iznad kolena za vizuelno duže noge

Čizme iznad kolena su još jedna odlična opcija za izduživanje nogu.

Dugačke suknje i haljine za vizuelno duže noge

Suknje dužine do članka takođe izdužuju noge. Ne budi skeptična kada je ova dužina u pitanju, probaj! Još bolja varijanta su suknje duge do poda, skoro da se vuku po zemlji.

Sve ove varijante su veoma jednostavne, isprobaj i obavesti nas kako si zadovoljna. Podeli sa nama svoju tajnu za izduživanje nogu!

Ne propusti da pročitaš i Modne savete za niske žene.

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još