IZAZOV DARUJE – trči za sebe, daruj drugima

Grupa entuzijasta i zaljubljenika u sport okupljenih pod imenom “IZAZOV”, po treći put organizuje manifestaciju koja za cilj ima promociju sporta i zdravog načina života u Nišu. Ovog puta odlučili smo da, u duhu novogodišnjih praznika, budemo darežljivi prema našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija. Stoga smo rešili da organizujemo novogodišnju trku kroz Niš, a da sav novac od kotizacije, koja se vrši na samoj lokaciji pri preuzimanju takmičarskog broja, uplatimo u dobrotvorne svrhe. Trka će biti održana 27. decembra sa početkom u 13 časova. Kao startno mesto određen je Trg kralja Milana, a kako bi završili trku, takmičari bi trebalo da istrče do zgrade Narodnog pozorišta i nazad. Voždova ulica će ovom prilikom biti zatvorena za saobraćaj. Okupljanje je zakazano za 12h, dok sama trka počinje u 13h.

IZAZOV čine avanturisti koji su odlučili da Nišu predstave svetski poznat koncept trka pod nazivom Run Challenge. Do sada smo organizovali dve trke sa preprekama na kojima je preko stotinu Nišlija pomerilo granice svojih sposobnosti. Prva trka je održana oktobra 2013. godine u niškoj Tvrđavi. Odličan odziv takmičara i iteresovanje publike, ali i podrška sponzora i prijatelja, inspirisali su nas da naredne godine u parku Svetog Save organizujemo novu trku sa još zahtevnijim i kompleksnijim preprekama. Ovogodišnja mini-trka neće sadržati prepreke, ali će akcenat biti na učešću što većeg broja ljudi i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Za sve dodatne informacije posetite Fejsbuk stranu IZAZOV.

Vidimo se na startu!

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još