Humanitarni ,,Sportski dan” u organizaciji Rotarakt kluba Niš

Rotarakt klub Niš vas poziva na svoj prvi humanitarni ,,Sportski dan”, koji će se održati u subotu, 24.9.2016. godine, sa početkom u 12:00 u Osnovnoj školi ,,Dušan Radović” (Đerdapska 45).

Na programu turnira su Basket 3 na 3 i mali fudbal. Basket će se igrati po Fiba 3×3 pravilima sa igračima 3+1 po timu, dok se mali fudbal igra po futsal pravilima. Kotizacija iznosi 1000 RSD po ekipi za oba takmičenja, a plaćanje će se obaviti na licu mesta, u periodu 11.00 – 11.45h. Maksimalan broj ekipa je 16.

Nakon grupne faze takmičenja sledi takmičenje u šutiranju trojki, za koje kotizacija iznosi 200 RSD po igraču. Pobedniku sledi medalja i prikupljen novac od ovih kotizacija. Prikupljena sredstva (preostala nakon pokrivanja troškova organizacije turnira) će ući u fond koji Rotari i Rotarakt kluba Niš prikupljaju za kupovinu računarske opreme za informatičku učionicu OŠ ,,Branislav Nušić” u Donjoj Trnavi.

Za sve učesnike sponzori su pripremili majice i osveženje.

Na turnir se možete prijaviti mejlom:
basket.turnir.nis@gmail.com
fudbal.turnir.nis@gmail.com

Prilikom prijave je potrebno dostaviti imena igrača i ekipe.

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još