• Početna

Humanitarni koncert Lene Kovačević za nabavku transportnog inkubatora

Kako bi pomogli svim bebama iz regiona, Rotarakt klub “Niš Centar” organzuje humanitarni koncert radi prikupljanja novca za kupovinu transportnog inkubatora Kliničkom centru u Nišu. Na koncertu će nastupiti Lena Kovačević na Letnjoj pozornici 22. septembra, sa početkom u 20 sati. 

U Kliničkom centru u Nišu postoji samo jedan mobilni inkubator, koji služi da bi se bebe prevezle iz određenog grada do Niša, ili od Niša do Beograda.

S obzirom na to da se sve bolnice južne Srbije oslanjaju na jedan inkubator, mi želimo da pomognemo i nabavimo još jedan koji će biti doniran Kliničkom centru u Nišu, ali koji će se koristiti za prevoz svih beba iz regiona kojima je to potrebno – kažu organizatori.

Akcija se može podržati kupovinom karte za koncert, koja košta 600 dinara, ili novčanom donacijom na račun Rotarakt kluba “Niš Centar” 105-0000000021981-46 u AIK banci.

U realizaciji su se uključili i ostali rotarakt klubovi sa juga Srbije, jer je mobilni inkubator potreban celom regionu. Karte se mogu kupiti u Nišu, u Turističkoj organizaciji na tri lokacije – Vožda Karađorđa 7, Obrenovićeva 38 i na ulazu u Tvrđavu i Vranju u “Nana bistro i kafe” u Partzanskoj 9.

Pozivamo sve ljude dobre volje da podrže ovu humanitarnu akciju i da zajedničkim snagama damo doprinos akciji ovih mladih ljudi i uspemo u zajedničkom cilju za dobrobit svih nas. Sve informacije možete dobiti na: racniscentar@gmail.com ili na Fejsbuk stranici Rotarakt kluba Niš-Centar.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još