• Kultura

Grupa KRUG – Tribute to EKV u petak u Nišu!

Tradicionalno, svake godine na jesen, grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja iz generacijski srodnih bendova nastupa u Nišu, odajući počast prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Ovoga puta grupa KRUG u okviru svoje jesenje turneje upravo kreće iz Niša u petak, 27.oktobra u klubu Feedback od 22h i vodiće Vas uživo kroz magiju Milanovih pesama, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike. što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate.

Ovo je prvi koncert grupe Krug u okviru predstojeće turneje. Posle Niša, ove godine će Krug – Tribute to EKV nastupiti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru, itd.

Prvih 100 karata su u prodaji po ceni od 600 dinara u muzičkim radnjama CD Sound  i Energy music shop. Nakon prodaje prvog kontigenta, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Pretprodaja karata je u opticaju do petka, 27.oktobra do 18h. Na ulazu u klub Feedback, ulaznice će se prodavati od 21h, neposredno pred početak koncerta.

“Ono što nas drži to su koncerti, svaki koncert je drugačiji, bez obzira koliko si puta na tom mestu svirao, svaki koncert je jedna kreacija koja počinje od prve sekunde a završava zadnjom sekundom koncerta.”

Milan Mladenović, intervju za radio Beograd 1991. God

Sve informacije možete pratiti na zvaničnom Fejsbuk eventu.

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Pročitaj još