• Zdravlje

Da li možete položiti test kondicije za agente FBI?

Test fizičkih sposobnosti prema najnovijoj odredbi moraju proći svi agenti FBI-a. Njime će se utvrditi kondicija gotovo 13.500 agenata, od kojih su mnogi zanemarili fizičku aktivnost. Ograničenja, kada je reč o težini agenata, neće biti.

Oni će morati da postignu zadovoljavajući rezultat u četiri vežbe (trbušnjaci, sklekovi, trčanje na 300 i 2.400 metara) u zavisnosti od starosti i pola.

Iako kriterijumi nisu visoki kao za specijalce, muški agenti starosti između 30 i 39 godina moraju napraviti 24 skleka bez zaustavljanja i 35 trbušnjaka u minuti, sprintom preći 300 metara za manje od jednog minuta i pretrčati šest krugova na atletskoj stazi za 12 minuta i 53 sekunde.

Ako odlučite i vi da dođete do takve fizičke kondicije, polako testirajte svoje granice izdržljivosti i vežbom se usavršavajte.

untitled

Izvor: http://www.b92.net/

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još