Čovek bez sluha izazovnim spotom najavio koncert u Beogradu

foto: Andrija Marković

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) objavio je danas izazovni spot za pesmu „Ti samo misliš da me znaš“, sa novog albuma kog će koncertno promovisati 14. decembra (21:00) u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda. Album, čiji je radni naziv „Stanimo u gard“, ove jeseni će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća Long Play.
„Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu. Iako nije bilo u planu, čini se da ćemo imati i goste na bini, ovoga puta bez posebne najave, ali sa napomenom da se radi o jako poznatim imenima sa scene“, najavljuje gitarista i pevač Miki Radojević.
Nakon nedavnog odlično primljenog singla „I posle svega“, ČBS su odlučili da kao drugi najavni spot sa novog albuma objave „Ti samo misliš da me znaš“, reditelja Tina Jergera i snimatelja Krešimira Kiša. Uz pomoć upečatljivih i provokativnih pojava Zorane Farkaš i Lovorke Trdin, autorska ekipa iz Hrvatske napravila je za „šumadijske Ramonse“ spot koji je „inspiriran pokradenim, uništenim i na kraju propalim tvornicama u bivšoj Jugoslaviji“.
„Pole dance cura (plesačica na šipki) simbolizira nevinog i bespomoćnog čovjeka radničke klase, dok cura koja promatra je ‘muška svinja’ odnosno korumpirana politika koje je sve to uništila…“, objašnjava Jerger.
Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a košta 600 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Od 10. oktobra ulaznica će biti 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara.

Beogradska publika moći će na koncertu da vidi i čuje i novog gitaristu Savu Mirovića koji se sjajno uklopio u ČBS, pored Radojevića, basista Mikice Zdravkovića i bubnjara Vladimira Lazarevića- Luneta, i „svojim kvalitetom ju je čak i pojačao“.

Napiši komentar

Unesi komentar!
Please enter your name here