Članovi kluba legionari briljirali na prvenstvu srbije u pauerliftingu

Na Prvenstvu Srbije u pauerliftingu 9 članova kluba Legionari iz Niša postavili su 14 državnih rekorda i osvojili 6 zlatnih medalja, 2 srebrne i jednu bronzanu.

Na šampionatu u Vladičinom Hanu predstavnica niškog kluba Emilija Jovanović proglašena je za relativno najjaču takmičarku na prvenstvu.

Članovi kluba legionari briljirali na prvenstvu srbije u pauerliftingu
Članovi kluba legionari briljirali na prvenstvu srbije u pauerliftingu

Zorana Dinić je u kategoriji tinejdžera do 52 kg osvojila prvo mesto, a državne rekorde oborila je u čučnju, benč presu, mrtvom dizanju i totalu.

Pored pojedinačne nagrade, EmilijaJovanović je osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniora do 52 kg i oborila državne rekorde u čučnju, benč-presu, mrtvom dizanju i totalu.

Državne rekorde u čučnju, mrtvom dizanju i totalu u kategoriji juniora do 60 kg oborila je Vesna Maksićkoja je osvojila i prvo mesto u toj konkurenciji.

U kategoriji seniora do 82,5 kg Danica Pejčić je bila prva i postala vlasnica državnog rekorda u mrtvom dizanju.

Senior Marko Lukić je bio najbolji do 100 kg, a oborio je i rekord u benč-presu.

Šestu zlatnu medalju za niški klub osvojila je Milica Vučković koja je bila najbolja u kategoriji seniora do 56 kg.

Milan Grozdanović je bio drugi u kategoriji seniora do 75 kg, a postavio je novi državni rekordi u benč-presu.

Srebrna medalja pripala je senioru Luki Nikoliću u kategoriji do 100 kg, a bronzana Stefanu Krstiću u kategoriji do 82,5 kg.

 

Referenca:

juznevesti.com

 

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još