Zdravo, ja sam Anita

Vaspitacica na samu knjiga Anita Pesic
Po struci sam vaspitačica – specijalista dramskog vaspitanja, i sebe smatram srećnom zato što radim posao koji me ispunjava i koji me nadasve inspiriše. Moja prva velika ljubav koja se rodila još u prvim danima osnovne škole, a koja je naročito danas bitan deo moga života, jeste pisanje. Pišem putopise, dramske tekstove za decu i mlade, ljubavnu, ratnu i rodoljubivu poeziju, kao i poeziju za decu kojoj sam najviše posvećena jer u radu i druženju sa najmlađima osećam najveću radost.

Do sada sam objavila tri zbirke pesama za decu različitih uzrasta: „Boje duše moje“, „Bašte iz mašte“ i „Let u svet“. Neke od mojih pesama objavljivane su u časopisima i zbornicima pesama za decu i odrasle, u zemlji i inostranstvu. Dobitnik sam pohvala i priznanja, kako u književnosti, tako i u drugim sferama.

U slobodno vreme, bavim se lutkarstvom, slikarstvom i fotografijom. Zaljubljenik sam u prirodu, umetnost, putovanja, život! Smatram sebe kosmopolitom i večitim detetom.

S decom dišem, srcem pišem,
Tu sam da vas inspirišem!

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još