• Lepota

10 neverovatnih ideja za novogodišnju frizuru! Uđi sa stilom u 2020. godinu

Kako nam se približava Nova godina, tako kreće i novogodišnja euforija. Novogodišnja toaleta, šminka i frizura su glavna preokupacija većine žena koje se pripremaju za  novogodišnju proslavu. Ideje za novogodišnju šminku sam već predstavila. Kako bih ti olakšala “muku” oko izbora frizure, evo nekoliko sjajnih predloga.  🙂

Izbor novogodišnje fruzire je “final touch” novogodišnjeg stajlinga. Pri njenom odabiru treba uzeti u obzir mesto novogodišnje zabave, da li je zabava sa prijateljima ili rodbinom, ili je proslava firme u kojoj radite. Frizure upotpunjuju kompletan stajling i najvažniji su detalj prilikom svakog posebnog događaja.

Upletena polu podignuta kosa

devojka sa upletenom kosom napola podignutom

Ako želiš da ti kosa bude spuštena, ali ipak želiš da ona izgleda drugačije i posebno, ovo je savršen izbor. Ova varijanta je zaista jednostavna da se napravi, što je dodatna prednost ove frizure.

Polu podignuta kosa u punđu Devojka sa polupodignutom kosom u pundju

Ova frizura sa polu podignutom kosom je klasičan izgled koji nikad ne izlazi iz mode, tako da, ako si ostala bez ideje za novogodišnju frizuru sa ovom opcijom nećeš pogrešiti.

Duple pletenice koje se završavaju punđom

Devojka sa duplim pletenicama sa pramenovima provučenim kroz metalne prstenove, koje se završavaju pundjom

Sa pletenicama nema greške. Umesto u vatromet, svi će gledati u tvoju frizuru ako se odlučiš za ovaj zanimljivi predlog. Dakle, duple pletenice sa pramenovima provučenim kroz metalne prstenove, koje se završavaju punđom. Definitivno pun pogodak!

Visoka punđa u obliku čvora

Devojka sa visokom pudjom u obliku čvora

Ovo je jedna od najjednostavnijih novogodišnjih ideja za kosu. Ova frizura će učiniti da izgledaš elegantno, a moja preporuka je da uz nju najbolje idu velike minđuše.

Niži rep

Devojka sa niskim repom

Frizura ne mora da bude previše komplikona da bi izgledala svečano. Konjski rep je trend koji ne zastareva i koji pruža bezbroj mogućnosti za odličnu frizuru za svaku priliku. Uvek možeš dodati neki ukras u vidu gumice ili šnale. Rep možeš uviti figarom, a može biti i potpuno ravan.

“Svemirske punđice” (Space bans)

Devojke sa svemirskim punđicama

Takozvne svemirske punđice, odnosno “Space bangs” su veoma zanimljive i mogu da se naprave u više varijacija – sa pletenicama, od polovine kose… Odličan izbor za mlade, luckaste i otkačene devoke. Ako se pronalaziš u ovom opisu, ovo je prava frizura za tebe.

Neuredna, čupava punđa

devojka sa neurednom pundjom

Ovo je frizura odličan izbor ako želiš da skloniš kosu sa lica i vrata ili da izgledaš elegantno. Punđa je bezvremenska frizura koja ti naglašava crte lica i dozvoljava da se našminkaš i urediš za novogodišnju noć. Uz omiljeni karmin i naglašen ajlajner bićeš potpuna!

Rajf pletenica devojka sa rajf pletenicom

Ova frizura je savršena za bilo koju zabavu, pa tako i za novogodišnju noć. Pletenice podjednako dobro deluju i na kraćoj, dužoj kosi, ravnoj kosi, ali i kovrdžavim damama!

Niska punđa kao ideja za novogodišnju frizuru

Ova frizura je odraz visoke elegancije i moja preporuka za svečane prilike na kojima želiš izgledati zanosno. Veoma elegantna varijanta za novogodišnju noći.

Polu-punđa kao ideja za novogodišnju frizuru

Frizura sa polu-punđom

Kosu možeš da stilizuješ na mnogo kreativnih načina a još jedan predlog je mini polu-punđa koja najbolje stoji devojakam koje nose tzv lob, malo duži paž. Ovde mozes pogledati Ideje za Paž/Bob frizure.

U nastavku pogledaj još fotografija novogodišnjih frizura i odaberi onu koja najbolje ide uz ostatak tvog novogodišnjeg stajlnga.

 

 

Reference:

allthingshair.com

Foto: fashion.expertexpro.com

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Budimo u kontaktu

Kako prirodnom medicinom doći do zdravlja, ishrana, recepti, fitnes. Saveti za negu lica, tela i kose. Modni trendovi, lifestyle, kozmetika. Vodič za muško ženske i porodične odnose. Putovanja, zabava, kultura, posao, blogovi, korisni saveti za svakodnevni život.

Najčitanije

Pročitaj još