Uželeli ste se filmskih klasika koje nemate priliku često da vidite? Dođite na “Film u sedam” #1

Podeli sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Nedostaje vam zvuk ton filmova? Uželeli ste se filmskih klasika koje nemate priliku često da vidite? Proveli bi ste nedelju u prijatnom okruženju, a ne znate gde? „FILM U SEDAM“ je pravo mesto za vas! U cilju podrške globalnom End Polio Now projektu za iskorenjivanje dečije paralize u svetu,  Rotarakt klub „Niš Centar“ u periodu od 25.09. do 23.10.2016. godine organizuje četiri filmske večeri nedeljom u 19.00 časova na Letnjој pozornica u Tvrđavi. Na repertoaru biće izuzetni filmski klasici svetske kinematografije snimljeni u periodu posle 1942. godine.

Cena ulaza na program iznosi 150 dinara.

Prikupljena sredstva biće uplaćena na račun globalnog Polio Plus fonda i uvećana tri puta uz podršku fondacije Bila i Melinde Gejts.

——–
Od 1985. godine, kada je pokrenut Polio Plus program, bilo je više od 350.000 registrovanih slučajeva dečije paralize u 125 zemalja. Kao rezultat programa, broj polio slučajeva je danas smanjen za 99,9% i samo dve zemlje ostale su polio endemske – Avganistan i Pakistan.

Podeli sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *