,,Covering ISN’T recovering!” kampanja Rotarakt klub Niš protiv nasilja nad ženama

Podeli sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

U subotu, 5. marta, sa početkom u 17.00h, Rotarakt klub Niš organizuje kampanju protiv nasilja nad ženama pod nazivom ,,Covering ISN’T recovering!”

Tom prilikom će nekoliko profesionalnih šminkera na jednoj polovini lica svojih modela šminkom simulirati povrede žena izloženih fizičkom i/ili seksualnom zlostavljanju, dok će druga strana lica ostati našminkana bez povreda, time sugerišući da su tragovi nasilja duboki i trajni, te da se šminkom ipak ne mogu sakriti.

Kampanja takođe uključuje i deljenje flajera, kojima će se prolaznici informisati o nasilju nad ženama u našoj zemlji kroz podatke dobijene istraživanjima sprovedenim tokom proteklih godina.
U želji da skrenemo pažnju na ozbiljnost posledica sa kojima se žrtve nasilja suočavaju, ali i na važnost prijavljivanja slučajeva nasilja, ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da nas posete na 1. spratu Foruma i da udruženi podignemo nivo svesti o ovom, nažalost, sve zastupljenijem problemu u društvu.

Sve informacije pratite na na zvaničnom eventu na Fejsbuku.

Podeli sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *